Handig om te weten

 

 

Zaterdag 09 oktober 2021
Receptie & Feestavond
Aanvang Tijd volgt!
Locatie: De grote tent op het plein
  Mgr. Kuijpersplein, Borkel & Schaft
Entree: Gratis
Zondag 10 oktober 2021
Workshop
Aanvang Voormiddag, exacte tijd volgt!
Locatie: Teutenzaal
 
Lunch & Oktoberfest
Aanvang vanaf 12:00 uur
Locatie: De grote tent op het plein
  Mgr. Kuijpersplein, Borkel & Schaft
Entree: Gratis
 
Voor de workshop kunt u zich t.z.t. aanmelden via
workshop@fanfare-emos.nl

Onze commissie bestaat sinds de start van de activiteiten uit een achttal leden van fanfare en drumband die hebben aangeboden  om het jubileumweekend samen te organiseren.

 

Op de eerste vergadering zijn meteen de rollen verdeeld binnen de commissie met zelfs een voorzitter, penningmeester en secretaris. Ook hebben we meteen de belangrijkste regel binnen onze commissie vastgesteld; “Wie te laat is voor de vergadering, trakteert de volgende keer vlaai”. En dat bevalt ons goed! Elke vergadering is namelijk wel iemand de pineut.

 

We zijn inmiddels al weer een hele tijd bezig met de voorbereidingen voor ons jubileumweekend. Het jubileumweekend zal op zaterdagavond om 18.30 uur beginnen met een receptie, waarin enkele officiële gebeurtenissen plaatsvinden zoals het huldigen van onze jubilarissen en de presentatie van het
jubileumboek. Na de receptie zal vanaf 21.00 uur de feestavond losbarsten met DJ Hardy en de band Royal Beat. 

Op zondag zullen we de dag beginnen met een heuse muzikale workshop. Hier kan jong en oud aan deelnemen. Vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur zal er een gezellige brunch plaatsvinden in onze feesttent onder muzikale begeleiding van de Malpiegalm. 

 

 

Daarnaast zal het resultaat van de workshop ten gehore worden gebracht. Rond 14.00 uur mogen de tirolerbroeken en de dirndl’s aan en worden de pullen gevuld voor een echt Borkel & Schafts Oktoberfest. Waarbij men kan genieten van de diverse bandjes die muziek brengen in dit thema!

We hopen jullie allemaal te zien tijdens ons jubileumweekend, tot dan!

 

 

De commissie feestweekend,

 

Chris, Danique, Dirk, Jan, Petri, René, Rens en Tiny