Mijn naam is Peter-Paul Geraats geboren op 21-9-1986 in Weert.

Mijn liefde voor de muziek is begonnen bij de plaatselijke harmonie, harmonie Sint-Joseph Weert-Zuid.

Als dirigent ben ik begonnen op mijn 17e bij de jeugdfanfare van Fanfare Sint Jan in Tungelroy.

Hierna heb ik het Jeugdorkest van De Poort van Brabant Maarheeze gedirigeerd, evenals het opleidingsorkest van Harmonie Sint-Jozef Weert Zuid. Ik ben door drukte helaas moeten stoppen met het dirigeren van HONL.  Momenteel ben ik actief als dirigent van het jeugdorkest van harmonie Sint Agatha Grathem, Jong Tumult en Fanfare EMOS uit Borkel en Schaft.

Als trombonist ben ik momenteel werkzaam bij het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee. Tijdens mijn studie heb ik als solist op mogen treden met het ZON (Zomerorkest Nederland). Na mijn studie aan de conservatoria in Maastricht en Tilburg ben ik via omzwervingen bij defensie beland. Ik ben begonnen bij de Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht, welk helaas, na een grote interne bezuinigingsronde geen stand heeft gehouden als orkest. Hierna heb ik veel freelance werk gedaan in binnen- en buitenland. Ook speel ik in de formaties: www.hopp-band.nl en www.blechbizarr.nl